Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda morluk görmek

Rüyada kolda morluk görmek

Rüyada kolda morluk görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda morluk gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Rüyada kollarını morarmış görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada kolda morluk görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada kolları morarmış görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kolu mor görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kolda morarma görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulur.

Rüyada kolunda morluk görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mor kol saati görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments