Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli ev görmek

Rüyada mor renkli ev görmek

Rüyada mor renkli ev görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada mor renkli ev gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Rüyada mor renk ev görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada mor renkli ev görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renk hırka görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli havlu görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu mor renk görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada mor renk eşarp görmek parasının ve malının da artacağına, kötü yönde hareket edeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine yorulur.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek sermayesini kaybedeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk abiye giymek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sorunların son bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments