Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor taşlı yüzük görmek

Rüyada mor taşlı yüzük görmek

Rüyada mor taşlı yüzük görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada mor taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mor taşlı yüzük görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Rüyada mor taşlı yüzük takmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mor taşlı küpe görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mor renkli taş görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, mallarının da hayırlı olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret eder.

Rüyada mor taşlı kolye görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada değerli mor taş görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada mor taş görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments