Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı yüzük taktığını görmek üzeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek zaaflarına kapılacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor taşlı yüzük takmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, işlerinin günden güne açılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor taşlı yüzük görmek hayırlı bir eşe, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments