Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor taşlı küpe görmek

Rüyada mor taşlı küpe görmek

Rüyada mor taşlı küpe görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kötü günlerin biteceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada mor taşlı küpe gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Rüyada mor taşlı küpe görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada mor küpe görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada mor küpe takmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret eder.

Rüyada mor renkli küpe görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada küpe taşı görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine alamet eder.

Rüyada pembe taşlı küpe görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments