Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli taş görmek

Rüyada mor renkli taş görmek

Rüyada mor renkli taş görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Rüyada mor renkli taş gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Rüyada mor renkli taş görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada değerli mor taş görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Rüyada mor taşlı yüzük görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor taşlı kolye görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada mor taşlı yüzük takmak borçların kısa sürede ödeneceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Rüyada mor taş görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mor taşlı küpe görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet eder.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments