Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkte çiçek görmek

Rüyada mor renkte çiçek görmek

Rüyada mor renkte çiçek görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renkte çiçek gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Rüyada mor renkte çiçek görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işaret eder.

Rüyada mor renkli çiçek görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine tabir olunur.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, parasız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mor çiçek görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine inanılır.

Rüyada mor çiçek koklamak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada mor çiçekler görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işarettir.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments