Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çiçekler görmek

Rüyada mor çiçekler görmek

Rüyada mor çiçekler görmek neşesine kavuşacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada mor çiçekler gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada mor çiçek koparmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kişisel kavgaların son bulacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada mor çiçek görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, daima afiyette olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada mor renkte çiçek görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, eşe dosta yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor çiçek ekmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments