Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çiçek görmek

Rüyada mor çiçek görmek

Rüyada mor çiçek görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada mor çiçek gördüyseniz:

  • Kararsız bir imaj çizmeniz zor bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işarettir.

Rüyada mor çiçek ekmek huzur içinde yatacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor çiçek dikmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı mor çiçek görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada mor renkli çiçek görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor çiçek görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, planlarının bozulacağına işarettir.

Rüyada mor renkte çiçek görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments