Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli çiçek görmek

Rüyada mor renkli çiçek görmek

Rüyada mor renkli çiçek görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, güzel günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada mor renkli çiçek gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Rüyada mor renkte çiçek görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli çiçek görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, dinine bağlı kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor çiçek koklamak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada mor çiçek yemek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor çiçek ekmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı mor çiçek görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments