Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkler görmek

Rüyada mor renkler görmek

Rüyada mor renkler görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret eder.

Rüyada mor renkler gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkileriniz esnasında bazı jestler ya da yeni bağlantılar söz konusu olabilir.

Rüyada mor renkli taş görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada mor ve siyah renk görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve mor renk görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada mor renk etek görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada mor renkli saç görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada sarı ve mor renk görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine tabir olunur.

Rüyada pembe ve mor renk görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek bir daha kopmayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments