Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli saç görmek

Rüyada mor renkli saç görmek

Rüyada mor renkli saç görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli saç gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada mor renkli saç görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada mor renk saç görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk ip görmek kendisine uğur getireceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk araba görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada mor renkli ev görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada mor renkler görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada mor renk etek görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, zenginleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments