Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek

Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek

Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kendisine uğur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renk iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek kötü olayların meydana geleceğine, işlerin aksayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada mor iç çamaşır görmek yarar sağlamayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada renkli iç çamaşırları görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, rızkından ve gelirinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı renk iç çamaşırı görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada renkli iç çamaşırı görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada mor çamaşır görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırı koklamak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırıyla kalmak zarar etme riskini en aza indireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, büyük takdir toplanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments