Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kumaş görmek

Rüyada mor kumaş görmek

Rüyada mor kumaş görmek işlerini büyüteceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ulvi kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor kumaş gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada mor renkli kumaş görmek imkânların günden güne azalacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mor kumaş almak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, her istediğini alabileceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk kumaş görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mor kumaş görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kumaşlar görmek kalp kırmayacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kumaş almak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel kumaş görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kumaş kesmek borç batağına düşeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments