Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kumaş almak

Rüyada mor kumaş almak

Rüyada mor kumaş almak bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, bol muhabbette kalacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, evliyseniz eşle iyi geçime delalet etmektedir.

Rüyada mor kumaş almak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada mor kumaş almak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Rüyada mor kumaş görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada mor renk kumaş görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada mor renkli kumaş görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumaş topları görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, endişelerin son bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eteklik kumaş almak de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada elbise kumaşı görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın kumaş görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ona şifa olmayacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments