Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk ev görmek

Rüyada mor renk ev görmek

Rüyada mor renk ev görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk ev gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Rüyada mor renkli ev görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, gönlünün rahata ereceğine, şifa edineceğine yorulur.

Rüyada mor renk ev görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli gül görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada mor renkli kazak görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mor ve turuncu renk görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli duvar görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada mor renkli yılan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, tüm keyfinin kaçacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada mor renk abiye giymek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments