Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli havlu görmek

Rüyada mor renkli havlu görmek

Rüyada mor renkli havlu görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, daha kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli havlu gördüyseniz:

  • Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır.

Rüyada mor renkli havlu görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine işarettir.

Rüyada mor havlu görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk havlu görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kadim dostlar edineceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli havlu görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk havlu görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada renkli havlu görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli havlular görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına inanılır.

Rüyada sarı ve mor renk görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, koltuğunun da yükseleceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments