Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çiçek ekmek

Rüyada mor çiçek ekmek

Rüyada mor çiçek ekmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada mor çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Olası problemleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz veya problem hesabı yapmaktan çözüm yollarını bir kenara bırakmış durumdasınız.

Rüyada mor çiçek ekmek namının yürüyeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renkte çiçek görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek sorunlarını çözeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına inanılır.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işaret eder.

Rüyada mor çiçek yemek sonucun kişi için hayırlı olacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli çiçek görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor çiçek koklamak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments