Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve mor renk görmek

Rüyada beyaz ve mor renk görmek

Rüyada beyaz ve mor renk görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ve mor renk gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada beyaz ve mor renk görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mor renk ayakkabı görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok farklı bir kişi olacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk kıyafet görmek iyileşeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada mor renk kumaş görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada mor renk balık görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk etek görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine alamet eder.

Rüyada mor renk perde görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada mor renk canta görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments