Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor tesbih görmek

Rüyada mor tesbih görmek

Rüyada mor tesbih görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sağlığının da bozulacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, kazancın daha da arttırılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalettir.

Rüyada mor tesbih gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Rüyada mor renk tesbih görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada mor tesbih görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini tesbih çekerken görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına yorulur.

Rüyada oltu taşı tesbih görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının tesbih çektiğini görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada yerde tesbih bulmak maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük tesbih görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbih toplamak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments