Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavanta çiçeği görmek

Rüyada lavanta çiçeği görmek

Rüyada lavanta çiçeği görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, zenginleşeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine yorulur.

Rüyada lavanta çiçeği gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Rüyada lavanta çiçeği toplamak hayırlı haberlere, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada lavanta çiçeği görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor lavanta görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işarettir.

Rüyada lavanta görmek nefsine uyacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada lavanta koklamak insanlara iyilik yapmaya, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavanta kokusu duymak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada lavanta suyu görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada lavanta ağacı görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments