Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş almak

Rüyada kumaş almak

Rüyada kumaş almak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumaş almak gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Rüyada kahverengi kumaş görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk kumaş görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulur.

Rüyada çok kumaş görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kumaş kesmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo kumaş görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada birinden kumaş almak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumaş dikmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments