Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kumaş görmek

Rüyada güzel kumaş görmek

Rüyada güzel kumaş görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, yeni bir işe gireceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Rüyada güzel kumaş gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada güzel kumaş görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kumaş görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yüzünün kızaracağına delalet eder.

Rüyada tül kumaş görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada mor kumaş görmek aksiliklerin aşılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine inanılır.

Rüyada mor renkli kumaş görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk kumaşı görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada desenli kumaş görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada top top kumaş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments