Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın kumaş görmek

Rüyada kalın kumaş görmek

Rüyada kalın kumaş görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kalın kumaş gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada kalın kumaş görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, içini açmaya karar vereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada bacaklarının kalınlaştığını görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kalın halat görmek kötü günler yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kalın kitap almak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulur.

Rüyada kalın çorap giymek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın yılanlar görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın bacaklı örümcek görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada kalın saç teli görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments