Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor külot görmek

Rüyada mor külot görmek

Rüyada mor külot görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, yol alacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor külot gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Rüyada mor külot görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına yorulur.

Rüyada beyaz külot giymek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Rüyada yeni külot görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının külotunu görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı külot görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada külot giymemek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, şansının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments