Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının külotunu görmek

Rüyada başkasının külotunu görmek

Rüyada başkasının külotunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yeni bir yol çizileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ayrılanların birleşeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının külotunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Rüyada mavi külot görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli külot giymek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince külotlu çorap görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına işaret eder.

Rüyada iç külot görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulur.

Rüyada kadın külot görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkanmış külot görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada külotta kan görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments