Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atlet ve külot görmek

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, talihin yüze güleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz atlet ve külot gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz atlet külot görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kendini atlet külot görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalettir.

Rüyada atlet külot görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz atlet hediye etmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, mutluluktan havalara uçacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işaret eder.

Rüyada beyaz atlet görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek kendi işinin patronu olunacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments