Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külot giymemek

Rüyada külot giymemek

Rüyada külot giymemek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, geçim derdine düşeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada külot giymemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Rüyada ince külotlu çorap giymek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına inanılır.

Rüyada yeşil külot giymek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalettir.

Rüyada siyah külot almak erken evlilik yapacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, keyifli olacağına inanılır.

Rüyada bayan külotu görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi külot görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada külotla gezmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada erkek külot görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, şansın kaçacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments