Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor saat görmek

Rüyada mor saat görmek

Rüyada mor saat görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kimseye borçlanmayacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor saat gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Rüyada mor saat görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor kol saati görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulur.

Rüyada saat çaldığını görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada saati tamir ettirmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işarettir.

Rüyada saat çıkarmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saatlerin geri alındığını görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, daha güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada saat tamir ettirmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa saati hediye almak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments