Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarını morarmış görmek

Rüyada kollarını morarmış görmek

Rüyada kollarını morarmış görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, aşama kaydedeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bir bebek sahibi olacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kollarını morarmış gördüyseniz:

  • Beraber çok mutlu anlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada mor kol görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yazgısının güzelleşeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kolda morluk görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada kolu mor görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına delalettir.

Rüyada kolunu morarmış görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda morluk görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada morarmış kol görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, namının yürüyeceğine inanılır.

Rüyada kolda morarma görmek şansının da döneceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments