Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolları morarmış görmek

Rüyada kolları morarmış görmek

Rüyada kolları morarmış görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sıkıntılarını aşacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet eder.

Rüyada kolları morarmış gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda endişeler artıyor.

Rüyada morarmış kol görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunu mor görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kolunda morluk görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine inanılır.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada kolda morarma görmek her şeyin yenileceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada mor kol görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada kolu mor görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kimse ile tartışmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda morluk görmek hırpalanacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments