Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kelebek görmek

Rüyada mor kelebek görmek

Rüyada mor kelebek görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor kelebek gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada mor kelebek görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek dövmesi görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, kafasının rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada ışıklı kelebek görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek öldürdüğünü görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, insanlara küsüleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kelebek olduğunu görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işarettir.

Rüyada dev kelebek görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek doğurmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçında kelebek görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments