Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında kelebek görmek

Rüyada saçında kelebek görmek

Rüyada saçında kelebek görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalettir.

Rüyada saçında kelebek gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Rüyada saçında kelebek görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Rüyada saçta kelebek görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebekli yüzük görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek uçurmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde kelebek görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kelebeğin ısırdığını görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek öldürmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kelebek görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments