Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek öldürdüğünü görmek

Rüyada kelebek öldürdüğünü görmek

Rüyada kelebek öldürdüğünü görmek zor durumlara düşeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Rüyada kelebeği öldürmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kelebeğin öldüğünü görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek öldürdüğünü görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek öldürmek işinin yoluna gireceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kelebeği öldürdüğünü görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada müjde kelebeği görmek sorumlu tutacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet eder.

Rüyada elinde kelebek görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments