Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı kelebek görmek

Rüyada ışıklı kelebek görmek

Rüyada ışıklı kelebek görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada ışıklı kelebek gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada ışıklı kelebek görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kelebek kanadı görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kelebek kurtarmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, zorlukların kolayca aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi kelebek görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebekli toka görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kelebek çizmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evde kelebekler görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, işe gösterilen ilginin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments