Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kan görmek

Rüyada mor kan görmek

Rüyada mor kan görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor kan gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada mor kan görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor gül almak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor abiye elbise giymek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mor gelinlik görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor taşlı yüzük takmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bereket ve huzur getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor ata binmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor karanfil görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments