Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ata binmek

Rüyada mor ata binmek

Rüyada mor ata binmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sorunlarının yakında biteceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mor ata binmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Rüyada mor ata binmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada ata ters binmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle ata binmek bazı iş birlikleri yapacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ata binmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda ata binmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine yorulur.

Rüyada hamile ata binmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada beyaz bir ata binmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalettir.

Rüyada denizde ata binmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, umutlarının kırılacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments