Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü mor görmek

Rüyada gökyüzünü mor görmek

Rüyada gökyüzünü mor görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünü mor gördüyseniz:

  • Seyahatler, ilgi alanınıza giren konulara zaman ayırmak veya sizi heyecanlandıran konulara katılımda bulunmak zor bir durumdan kurtulmanın yollarını bulmanıza veya stresi azaltmanıza yardım edebilir.

Rüyada mor gökyüzü görmek büyük atılımlarda bulunacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü mor görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bolluk içinde yaşamaya, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü izlemek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde deniz görmek önünü açacağına, artık rahat bir nefes alacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments