Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor cüzdan görmek

Rüyada mor cüzdan görmek

Rüyada mor cüzdan görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına tabir olunur.

Rüyada mor cüzdan gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Rüyada mor renk cüzdan görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Rüyada mor cüzdan görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, şerefli bir hayat süreceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalettir.

Rüyada içi dolu cüzdan bulmak kazancının her geçen gün artacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada kirmizi cüzdan görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kendi cüzdanında para görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada cüzdanda altın görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada cüzdanda para görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, yılmayacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan istemek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments