Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor eşek görmek

Rüyada mor eşek görmek

Rüyada mor eşek görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor eşek gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada mor eşek görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bir eşek görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve eşek görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek sidiği görmek rızkının kesilmeyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu eşek görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalet eder.

Rüyada inek ve eşek görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada ölü eşek arısı görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada iki eşek görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments