Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü eşek arısı görmek

Rüyada ölü eşek arısı görmek

Rüyada ölü eşek arısı görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bazen fakirlik görüleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işarettir.

Rüyada ölü eşek arısı gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Rüyada ölü eşek arısı görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulur.

Rüyada sarı eşek arısı görmek dünyasının iyileşmesine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşek arısı sokması görmek kazancının epey düşeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada eşek arısının soktuğunu görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada eşek arısı soktuğunu görmek gelirinin sürekli olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada büyük eşek arısı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada eşek arısından kaçmak iş hayatının tamamen bozulacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada eşek arı öldürmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments