Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki eşek görmek

Rüyada iki eşek görmek

Rüyada iki eşek görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kem gözlere geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada iki eşek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da özel hayatınızı ilgilendiren düzensizlikler veya gariplikler söz konusu olabilir.

Rüyada eşek bağlamak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada eşek sürüsü görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü eşek görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek kafalı insan görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına rivayet eder.

Rüyada eşek arısı öldürmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada mor eşek görmek neşeli zamanların yaşanacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek almak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşek organı görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments