Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu eşek görmek

Rüyada boynuzlu eşek görmek

Rüyada boynuzlu eşek görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yeni bir yol çizileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu eşek gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Rüyada boynuzlu eşek görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan boynuzu görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada büyük boynuz görmek yenileceğine, şifa bulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada boynuzlu inek görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koçun boynuzunu kırmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek ticaretin önünün açılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments