Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşek görmek

Rüyada bir eşek görmek

Rüyada bir eşek görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir eşek gördüyseniz:

  • Zerafeti elden bırakmamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada bir sürü eşek görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada aslan ve eşek görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada eşek anırması duymak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşek kafalı insan görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada uyuyan eşek görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşeğin doğurduğunu görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kendi işinin sahibi olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada inatçı eşek görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunların biteceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada süslü eşek görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, zor günlerin yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments