Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek ve eşek görmek

Rüyada inek ve eşek görmek

Rüyada inek ve eşek görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek ve eşek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha uyumlu diyaloglar kurmanın yollarını aramalısınız.

Rüyada at eşek inek görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet eder.

Rüyada inek ve eşek görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek ve inek görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bir üniversitede hoca olunacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet eder.

Rüyada inek eşek görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Rüyada eşek üstünde birini görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, durgunlaşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet eder.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak başarılarının her geçen gün artacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Rüyada at eşek katır görmek çok kötü günler geçireceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan eşek görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments