Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve eşek görmek

Rüyada aslan ve eşek görmek

Rüyada aslan ve eşek görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ve eşek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Rüyada aslan ve eşek görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşek sesi duymak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, onun zamanını çalacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına tabir olunur.

Rüyada iki başlı eşek görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, fırsatların elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada eşek ve sıpa görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topal eşek görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşek başı görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada eşek kovalaması görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşan eşek görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, insanların hayranlığını kazanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments