Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta çiğ et görmek

Rüyada dolapta çiğ et görmek

Rüyada dolapta çiğ et görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Rüyada dolapta çiğ et gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada dolapta çiğ et görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulur.

Rüyada dolaba çiğ et koymak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işaret eder.

Rüyada dolap dolusu et görmek onların yaralarına merhem olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada dolapta tavuk eti görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dolaptan et çıkarmak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolaba et koymak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına işarettir.

Rüyada dolapta et görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, isteklerini yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada dolaptan et çalmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments