Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor bina görmek

Rüyada mor bina görmek

Rüyada mor bina görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kazançlı çıkacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada mor bina gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Rüyada mor bina görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Rüyada tahta bina görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bina görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada bina merdiveni çıkmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, maddi çıkmazların biteceğine işarettir.

Rüyada yeni bina ev görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden atlamak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments