Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta bina görmek

Rüyada tahta bina görmek

Rüyada tahta bina görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, maddi gücünü yitireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, önemli kararlar alınacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada tahta bina gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Rüyada tahta bina görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, gelirinin de artmayacağına yorulur.

Rüyada yazı tahtası görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tahta kapı görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınıfta tahta görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalettir.

Rüyada eski tahta sandalye görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Rüyada cilalı tahta görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, bereketin ve verimin geleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada tahta balığı görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta kesmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments