Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış battaniye görmek

Rüyada yıkanmış battaniye görmek

Rüyada yıkanmış battaniye görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkanmış battaniye gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, iyi geçineceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada birini battaniyeye sarmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, hayırlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada battaniye toplamak uykusuz geceler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sarı battaniye görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek battaniye almak toplum için faydalı işler yapacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments